Kotieläinpihalla eläinten terveydestä ja turvallisuudeta huolehtii eläintenhoitajat. Kaikkea eläinpihan toimintaa ohjaa yhteistyössä eläinlääkärin ja eläinten omistajien kanssa suunnitellut toimenpiteet eläinten hyvinvoinnin takaamiseksi. Eläintenhoitajat kertovat mielellään eläimistä, niiden hoitamisesta ja lajityypillisestä käyttäytymisestä. Mahdollisuuksien mukaan kävijät pääsevät halutessaan osallistumaan eläinten hoitamiseen.

Toimintaohjeet:

Eläinpihassa liikutaan rauhallisesti, ettei eläimet säikähdä.

Eläinten ruokkiminen on kielletty ilman eläintenhoitajan lupaa. Yhdessä eläintenhoitajan kanssa pääset ruokkimaan ja hoitamaan eläimiä.

Eläinten aitauksiin meneminen ilman eläintenhoitajan lupaa on kielletty. Huomioithan, että aitauksissa kulkee sähkövirta.

Tautiriskin vuoksi ethän tule kotieläinpihalle samoissa vaatteissa ja kengissä, joissa olet käynyt muissa eläintiloissa.

Jokainen liikkuu eläinpihalla omalla vastuullaan ja on velvollinen noudattamaan henkilökunnan antamia toiminta- ja turvallisuusohjeita.

Talutusratsastus
päivittäin klo 13:00.
Helleraja 25 astetta.

Talutusratsastuksessa pääset tutustumaan ratsastukseen turvallisesti yhdessä eläintenhoitajan kanssa. Ratasastus on maksutonta. Lähtö talutusratsastukseen tapahtuu ohjelmapalvelutoimiston edestä. Pidätämme oikeuden muutoksiin aikataulussa.

Keppihevostalli ja esterata

Mikä keppihevostallin asukkaista on sukkelin hyppäämään esteitä? Tule ja kokeile! Voit halutessasi tuoda myös oman keppihevosen mukanasi.

Polkuautoilla ajelu

Kyrönniemen pihapiirissä on hurjan hauskaa kesäpuuhaa! Huomioithan ajellessasi turvallisuuden ja vältät ajelua eläiten läheisyydessä. Muistathan viedä polkuauton parkkiin ajelun päätteeksi.

Pihapelejä

Sulkapalloa, jalkapalloa, mölkkyä vai ihan perinteistä hippasta? Kaikki tämä ja moni muu on mahdollista Kyrönniemessä.

Uimaranta

Uimarannalta pääset pulahtamaan raikkaaseen Vieremän järveen. Rannassa on alkuun pehmeä hiekkapohja, joten ranta soveltuu myös lapsiperheille.

Geokätköily

Kyrönniemessä voit myös tutustua geokätköilyyn, joka on nykyaikaista aarteenetsintää, jota voi tehdä yhdessä koko perheen kanssa. Geokätköjen sijaintitiedot eli koordinaatit sekä kätkökuvaukset löydät www.geocaching.com sivustolta, jonne luomalla oman nimimerkin pääset näkemään kätköjen tarkempia tietoja. Rekisteröityminen on täysinmaksutonta ja saat helposti ladattua puhelimeesi Geocaching sovelluksen, joka johdattaa sinut kätkön lähelle. Kyrönniemen alueelta löytyy yhdeksän erilaista geokätköä. Kätkörasiasta löytyy lokikirja, jonne sinun tulee kirjata oma kätköilijänimesi sekä päivämäärä.

Lue lisää geokätköilyn aloittamisesta

Tervetuloa!